Med anledning av coronavirus Covid -19

Castor har öppet som vanligt!

Med anledning av rådande läge med oro och osäkerhet kring smittspridning av Coronavirus Covid-19 vill vi informera att du som kund når oss som vanligt via telefon och e-post. Tveka inte att kontakta oss!

Vi har dock infört ett antal säkerhetsåtgärder för dig som kund och för våra anställda:

Vi undanber alla spontanbesök till våra lokaler. Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett möte, vänligen ring eller skicka ett e-postmeddelande. Vi har satt upp en brevlåda strax innanför vår entré till vårt kontor i centrum där du som kund kan lämna dina handlingar (brevlådan töms minst en gång per dag). Vi hoppas att det fåtal som kommer att besöka våra lokaler under den här perioden ändå känner sig välkomna och har förståelse för vårt säkerhetstänk.

Vi begränsar alla fysiska möten under perioden 18 mars-19 april (denna tidsgräns kan komma att ändras beroende av hur läget utvecklas): Har du som kund något inbokat möte med någon hos Castor kommer antingen vi att kontakta dig eller vänligen hör av dig till oss så bestämmer vi hur vi löser det för allas bästa. Detta gäller alla möten såsom föreningsstämmor eller mindre möten. Har du några frågor är du såklart också välkommen att kontakta oss!

Hur kontaktar du oss bäst? Se HÄR där du hittar våra direktnummer och e-postadresser under respektive avdelning. Du kan också alltid nå oss via 060-128000.