Arbeta hos oss

Hyresadministratör

 Nu söker vi en kvalitetsmedveten och serviceinriktad medarbetare med ett analytiskt sinne som tillsammans med oss vill arbeta för nöjda kunder!

Vem trivs hos oss?
Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet och ständigt förbättra avdelningens resultat, genom att tillsammans hitta de optimala lösningarna för Castor och våra kunders behov. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med härliga kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Utmaningen
I rollen som hyresadministratör är du företagets ansikte utåt och tar emot och välkomnar besökare, svarar i telefon, ansvarar för ett antal föreningar som bl. a innefattar hyresavisering, medlemskontakter, löpande bokföring och betalning av leverantörsfakturor, hanterar felanmälningar, nyckelutlämning och posthantering. Du ingår i företagets hyrgrupp där ni tillsammans ser till att våra kunder får en personlig service som präglas av enkelhet och trygghet för våra kunder. Tjänsten innebär stor självständighet och eget ansvar vilket gör det till en viktig funktion för oss.

Vem är du?
Som person är du en öppen och glad lagspelare. Du tycker om att arbeta serviceinriktat och har ett intresse, vilja och en förmåga att samarbeta med andra. Samtidigt som du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt är du även flexibel och ser dig själv jobba i en föränderlig miljö.  Vi tror även att du har en god förmåga att arbeta självständigt och under stort ansvar.

Vi ser gärna att du har:

  • Gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • Kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra
  • Ett par års erfarenhet inom hyresadministration
  • God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
  • Du utrycker dig väl i tal och skrift

Om företaget
Castor har som affärsidé att erbjuda bostadsrättföreningar ett tryggt och enkelt boende. Det gör vi med mångårig erfarenhet av att förvalta bostadsrättsföreningar och innebär att vi kan erbjuda helhetslösningar som ekonomisk och teknisk förvaltning samt fastighetsskötsel och lokalvård. Våra kunder finns från Luleå i norr till Norrköping i söder. Företaget har sitt säte i Sundsvalls centrum med ca 35 medarbetare och ingår i Fenix Holding koncernen som har drygt 320 medarbetare. Med personlig anda, passion och omtanke skapar våra duktiga medarbetare starka och långvariga kundrelationer.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänst: Tillsvidare (6 månaders provanställning kan förekomma vid behov)
Sista ansökningsdag: 30 april, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Kontakt: Fastighetsekonom/Avdelningschef för ekonomi- och hyresavdelning Anette Salomonsson, 060-64 47 03 anette.salomonsson@castor.se, HR-ansvarig Caroline Backlund 060-14 04 15 caroline.backlund@tfservice.se.

Skicka din ansökan till:  caroline.backlund@tfservice.se Märk din ansökan ”Hyresadministratör”