Arbeta hos oss

Lokalvårdare till Castor Plus

Nu söker vi en kvalitetsmedveten och serviceinriktad medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta för nöjda kunder!

Om företaget

Castor Plus är ett kvalitetsmedvetet städföretag som erbjuder hög kvalitet och har idag städuppdrag åt såväl bostadsrättsföreningar som privata fastighetsägare. Service och kvalitet är viktigt för oss och med mångårig erfarenhet av att tillhandahålla städtjänster till våra kunder kan vi erhålla städuppdrag anpassat efter våra kunders behov. Företaget har sitt säte i Sundsvalls centrum med ca 10 medarbetare och ingår i Fenix Holding koncernen som har drygt 270 medarbetare. Med personlig anda, passion och omtanke skapar våra duktiga medarbetare starka och långvariga kundrelationer.

Arbetsuppgifter

I rollen som lokalvårdare kommer du att utföra lokalvård hos företagskunder likväl som privatkunder genom hemstädning. Vi söker nu en lokalvårdare som har erfarenhet av fönsterputs och trappstädning. Har du utfört hemstädning ser vi det som meriterande. För att klara rollen som lokalvårdare hos oss är B-körkort ett krav.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Erfarenhet av fönsterputs
  • PRYL

Som person är du en öppen och glad teamplayer. Du tycker om att arbeta serviceinriktat och har ett intresse, vilja och en förmåga att samarbeta med andra. Samtidigt som du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt är du även flexibel och ser dig själv jobba i en föränderlig miljö. Vi tror även att du har en god förmåga att arbeta självständigt och under stort ansvar.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänst: 2 platser, ett sommarvikariat och en tillsvidareanställning (provanställning kan förekomma vid behov)
Sista ansökningsdag: 2 juni, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Kontakt: Teamledare Tina Fröberg, 070-255 98 50, HR-ansvarig Caroline Backlund 060-14 04 15.

Skicka din ansökan till: caroline.backlund@tfservice.se Märk din ansökan ”Lokalvårdare”