Teknisk förvaltning

En förvaltning om ligger steget före

Varje dag går vi till jobbet för att ge våra kunder ett tryggt och enkelt boende. Vår tekniska förvaltning är därför inriktad på förebyggande underhåll. Men även välskötta fastigheter kan ibland drabbas av praktiska problem, då är det tryggt att veta att vi finns nära till hands för att tillsammans med styrelser och medlemmar hitta en bra lösning.

Vi hjälper bostadsrättsföreningar att upprätta en årlig underhållsplan, analysera energiförbrukning och föreslå energibesparande åtgärder. Teknisk förvaltning omfattar även brandskyddsansvar, fastighetsbesiktning, upphandlingar, skadehantering och försäkringsfrågor. Det finns stora möjligheter att med enkla åtgärder och ny teknik minska driftkostnaderna. Låter det intressant? Låt oss göra en förutsättningslös bedömning av vad vi kan göra för er.

Kontakta Moa Kerfstedt 060 64 47 29 för mer information eller beställ en offert.

För övriga tekniska tjänster som exempelvis Projektledning, kontrollansvarig vid byggnadsarbeten är vi rikstäckande. Se mer information om vårt utbud under rubriken Övriga tjänster.

Våra tjänster

Ekonomisk förvaltning

Lämna det löpande ekonomiarbetet till oss, vi hjälper er förening med bokföring, inkassera avgifter och hyror, samt mycket mer.

Läs mer

Teknisk förvaltning

Vi hjälper bostadsrättsföreningar att upprätta en årlig underhållsplan, analysera energiförbrukning och föreslå energibesparande åtgärder.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Våra medarbetare sköter allmänna utrymmen som tvättstuga, trapphus, trädgård och snöröjning för er bostadsrättsförening.

Läs mer

Lokalvård

I dag har vi städuppdrag åt såväl bostadsrättsföreningar som privata fastighetsägare. Efterfrågan ökar allt mer på städning av hög kvalitet.

Läs mer