Hushållsnära tjänster

Räcker din tid i vardagen inte till? 

Som bostadsrättshavare har du rätt till s k ROT- och RUT-avdrag.

Du som bor i en förening som förvaltas av Castor kan få hjälp med reparationsarbeten och städtjänster i hemmet, s k ROT- och RUT-tjänster. RUT-avdrag innebär i princip att en privatperson får 50% rabatt på arbetskostnaden. För ROT-arbeten är det 30%.  På Skatteverkets hemsida hittar du mer information om vilka regler som gäller. Läs mer här.

Veckostädning, flyttstädning och fönsterputs

Vill du ha hjälp med veckostädning, flyttstädning eller fönsterputs (vid fönsterputs kan vi samtidigt byta damm- och tätningslister). Tjänsterna erbjuds f n i Sundsvallsområdet med omnejd. Kontakta Tina Fröberg, tel: 070-255 98 50, e-post: tina.froberg@castor.se. Timpriset för städning är f n 230 kr inkl. moms samt RUT-avdrag.

Övriga RUT- och ROT-arbeten i hemmet

Vill du ha hjälp med övriga arbeten i hemmet av enklare karaktär? (gäller för närvarande i Sundsvallsområdet med omnejd). Vi ber dig först titta på Skatteverkets hemsida vilka arbeten som omfattas av RUT- och ROT innan beställningen görs till Castor. Timpriset för enklare RUT-arbeten är f n från ca 250 kr inkl. moms samt RUT-avdrag. För mer avancerade ROT-arbeten, begär prisuppgift från Castor, mindeb. är 3 timmar.

Vid beställning, kontakta  Tina Fröberg, tel: 070-255 98 50, e-post: tina.froberg@castor.se

Våra tjänster

Ekonomisk förvaltning

Lämna det löpande ekonomiarbetet till oss, vi hjälper er förening med bokföring, inkassera avgifter och hyror, samt mycket mer.

Läs mer

Teknisk förvaltning

Vi hjälper bostadsrättsföreningar att upprätta en årlig underhållsplan, analysera energiförbrukning och föreslå energibesparande åtgärder.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Våra medarbetare sköter allmänna utrymmen som tvättstuga, trapphus, trädgård och snöröjning för er bostadsrättsförening.

Läs mer

Lokalvård

I dag har vi städuppdrag åt såväl bostadsrättsföreningar som privata fastighetsägare. Efterfrågan ökar allt mer på städning av hög kvalitet.

Läs mer