Rådande läge med anledning av Coronavirus

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer fr o m 23 december

Här samlar vi aktuell information om vår verksamhet samt ev. övrig information, råd & tips till föreningen med anledning av Coronaviruset. Sidan uppdateras när något nytt tillkommer eller när något förändras.

Följande gäller inom Castor fr om 23 december t o m preliminärt 31 januari 2022

Vi begränsar våra besök i våra lokaler: Vill du komma i kontakt med oss, vänligen kontakta oss i första hand via telefon eller e-postmeddelande. Vill du lämna handlingar till oss på vårt kontor på Torggatan 7A går det bra att göra det i vår brevlåda som vi satt upp strax innanför vår entré (brevlådan töms minst en gång per dag). Vi har också ett brevinkast för post som kan lämnas under icke-kontorstid. Vi har i övrigt tills vidare endast öppet att besöka oss i vår reception. Vi hoppas att du som kund ändå ska känna att du får vår hjälp och att du har förståelse för vårt säkerhetstänk för att medverka till den minskade smittspridningen i samhället.

Vi begränsar tills vidare våra fysiska möten: Möten genomförs i första hand digitalt via Teams eller annan lösning.

Ring oss så berättar vi mer om vad som kan passa för er förening. Du hittar våra direktnummer och e-postadresser HÄR under respektive avdelning. Du kan också alltid nå oss via 060-128000.